Quax von Carrara x Gea Golobova

Naši mladički iz kombinacije Quax x Gea so stari 3 tedne in pol, in počasi začenjajo odkrivati svet... quaxXgea022020

Mladički na voljo za oddajo

Trenutno imamo na voljo še nekaj samičk iz različnih paritvenih kombinacij (objavljeno pod rubriko "Na voljo za oddajo"). Za več informacij: 041 422 165 - Blaž ali biagio.golobAgmail.com.
mladickiquennopal

Odax Golobov, obramba

18.1.2020 smo trenirali na poligonu KD Celje. Nastal je krajši video našega Odaxa. Obramba je Odaxova najljubša disiplina... mislim, da se to tudi zelo lepo vidi. :) 
Spomladi 2020 zopet pričakujemo njego mladičke!

Pričakovana legla 2020

V mesecu novembru smo bili zelo pridni, in zaradi paritvenih kombinacij opravili čez 6000 kilometrov po Nemčiji. 3 naše najboljše samičke, smo peljali na paritve k 3 različnim, odličnim samcem ki imajo odlično anatomijo in še boljše karakterje. Pričakujemo, da bodo psi odlični razstavni psi, psi za šolanje ali pa samo družinski psi. Trenutno sicer še držimo pesti, da bodo vse tri tudi imele mladičke. Le te, pa pričakujemo konec januarja oziroma v začetku februarja, za oddajo pa bodo dovolj stari konec meseca marca. Več informacij na 041 422 165 (Blaž). 
exiyangogeaquaxopalquenn

Revija Kinolog - intervju

Ob obilici dela z našimi psi, smo pozabili povedati, da je v julij-avustovski številki revije Kinolog, bil objavljen članek oziroma intervju z nami. Ob tej priložnosti bi se rad zahvalil gospe Metki Bartol, ki se je spomnila na nas, da je nastal ta lep intervju. Spodaj objavljamo celoten intervju....
intervju kinolog 1
intervju kinolog 2