Mladički - psi za oddajo


Imamo mladičke!
18.5 je naša Usha skotila 2 samčka in 4 samičke, ki bodo za oddajo konec meseca julija! Na voljo za oddajo sta še 1 samček in 1 samička!
Oče je naš Negus Golobov. Pričakujemo zelo prijazne pse, ki bodo živahnejše narave, idealne za družinske pse ali pse spremljevalce. 
usaxnegus 2019

Na voljo za oddajo pa je tudi dolgodlak samček Waiko Golobov. Waiko je rojen 9. decembra 2018, iz kombinacije Digger vom Edelweiss x Gea Golobova. Waiko je anatomsko ODLIČEN pes, primeren za razstave in vzrejo. Je resnično pes zelo visoke kvalitete, ki bi lahko pariral tudi na razstavah v Nemčiji, kjer je konkurenca huda. Pri nas v sloveniji je že opravil 2 razstavi, na katerih je obakrat osvojil prvo mesto, z super opisom sodnika. Karakterno je zelo prijazen, živahen in razposajen. Razstavljanje ali vzreja ni pogoj, prodaja se tudi kot družinski pes, če ste zainteresirani. Bo srednje velik pes s čudovito rdeče-črno pigmentacijo.
Vidite ga lahko na sliki spodaj (Waiko je na Patricijini levi strani).
waiko sale


Za več informacij ali rezervacije nas pokličite 041 422 165 (Blaž) ali pa nam pišite na  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.